Flagstaff, Sedona og Williams

29 Jun

Efter Vegas var vores næste store stop Grand Canyon. Der var dog et godt stykke vej at køre, og et par ting vi gerne ville se på vejen. Vi havde derfor to overnatninger i Flagstaff og en i Willams, inden vi skulle på tur i Grand Canyon. På Vejen til Flagstaff var vi lige inden om Hover Dam, som ligger på grænsen mellem Nevada og Arizona.

Vi brugte ikke meget tid i Flagstaff udover når vi sov og spiste. Vi ankom om tirsdagen ud på aftenen, og om onsdagen tog vi en tur til Sedona, hvor de skulle have fine røde sten – og lidt klipper og andet godt. Vi gik lidt rundt i byen og tog derefter en lille køretur i vores bil med dejlig aircondition og kiggede på nogle af de fine landskaber i området.

Om torsdagen skulle vi mødes med vores guide og resten af vores gruppe i Grand Canyon. Vi fik uddelt udstyr af vores guide Chelsea, som også gav os lidt information om turen og hvad vi skulle medbringe, og vi hilste på Ron og Jeanette, som en var far og datter, der var på tur fra Maryland ovre på østkysten. Efter mødet kørte vi til Williams som lå lidt væk fra Grand Canyon – dog tættere på end Flagstaff. Der spiste vi aftensmad, så cowboyder-show og købte vores egne cowboyhatte. Derudover drak vi masser af vand og gjorde et mislykket forsøg på at gå tidligt i seng, da vi skulle op igen kl. 2.45 for at kunne mødes med de andrer kl. 4.45 i Grand Canyon.

Se billederne fra de forskellige steder på Flickr

 

One Response to “Flagstaff, Sedona og Williams”

  1. Vibeke July 1, 2011 at 06:18 #

    Det ser varmt ud, men også flot. Sikke nogle fine cowboys I har mødt. Og, har Simone spist al den mad? Glæder os til at høre om Grand Canyon.

Leave a Reply