Nytår i SLO

9 Jan

Efter at være tilbage i vores hjem i USA d. 29 tog vi videre nordpå til San Luis Obispo d. 30. Don og Meg hentede os ved stationen og tog os med ud på en lille køretur for at se områet,(en anden del end den, vi så sidst).

Da vi bagefter kom hjem til farmen, var både Jesper og jeg totalt færdige, da vi led af for lidt søvn fra vores rejse dagen inden, og jeg havde ovenikøbet erhvertvet mig en forkølelse, så vi lagde os i vores seng for at få en middagslur og sove indtil aftensmaden – troede vi. Vi vågnede kl 10 om aftenen, hvor de andre for længst allerede havde spist – de ville ikke vække os, fordi de mete, at vi havde brug for søvnen. De havde dog heller ikke ventet at de ville se os før næste morgen. Vi satte os dog ned ved bordet sammen med dem og fik lidt mad, inden vi alle brød op, og vi gik tilbage i seng. Det var intet problem at sove på noget tidspunkt!

Nytårsdag stod den på hygge og forberedelser det meste af dagen. Der blev dækket bord, lavet mad og pyntet op – mest i røde og hvide farver til ære for os. Udover Don, Meg, Britta, Inga, Mladen, Jesper og jeg kom der to par mere til selskabet, hvoraf det ene par havde en lille datter på næsten tre år med. Barry og Jody kom ud på eftermiddagen, og lidt efter gik vi igang med champagnen og diverse lækre snacks. Efter næsten at have spist os mætte i forret startede vi et spil Pictunary, som er ligesom Tegn og Gæt. Senere dukkede så Joe og Kate op med deres datter Stella, som lige havde været i Disney Land og fået sin egen Snehvide-kjole, og vi fik fortalt flere gange, at vi skulle kalde hende prinsesse Snehvide Stella :-)

Vi brugte et par timer på at sidde og spise hovedretten som var lækker pasta og dertilhørende en lækker kødsovs og lidt salat. Derefter stillede vi en projektor op, så vi kunne se Halvfemsårsfødselsdagen, lige som hjemme i Danmark. Jesper og jeg havde skaffet den, da vi mente, at det var en skæg tradition at dele med vores Amerikanske venner. Og hold op, der blev grinet! Alle syntes, at den var rigtig sjov, og Don grinede nærmest inden den var begyndt. Efter filmen var der countdown fra New York, (pga. tidsforskellen var det dog ikke live). Så blev der drukket mere champagne og smagte på den lille mængde kransekage, som vi havde medbragt fra Danmark. – Endnu en ting, som Amerikanerne ikke har forstået at tage til sig endnu; de havde faktisk aldrig smagt det før…

Festen fortsatte med lidt dans og andre moves til musik, men da jeg stadig led under min forkølelse gik jeg i seng i løbet af dansen. Det betød dog også, at jeg gik glip af den efterfølgende dessert bestående af brownies, is og kaffe, men der var heldigvis bagt masser af brownies, så jeg fik en næste dag.

Nytårsdag var alle vist oppe inden middag. Vi ville gerne havde været ude og gå en tur, men det øs-regnede hele dagen, så det kom vi ikke. Istedet sad vi inde og hyggede os, snakkede legede med Stella indtil det igen blev spisetid. Her blev der bestilt pizza, og der blev lejet film samtidig med, at de blev hentet hos pizzamanden. Aftenen stod derfor på film og pizza, inden folk gik i seng; flere faldt dog skiftevis i søvn under filmene.

Næste dag tog vi hjem igen. Efter en lang men utrolig flot togtur var vi tilbage i lejligheden, og det var utrolig skønt at komme hjem til sin egen seng, og slappe lidt af. Det på trods af, at vi jo havde nogle hyggelige og stille og rolige dage i SLO. Næste dag startede studiet endnu engang, og vi er nu i fuld gang igen :-)

One Response to “Nytår i SLO”

  1. Vibeke og Kim January 10, 2011 at 09:57 #

    Dejligt at se det nye indlæg. Og skønt, at I havde en god nytårstur til SLO. Så nu kan vi bare ønske jer god læselyst! Knus Vibeke og Kim

Leave a Reply