De sidste uger i Santa Barbara

19 Jun

Først vil vi gerne undskylde for ikke at have fået skrevet et nyt indlæg tidligere – vi har bare haft så utroligt travlt!

De sidste uger i Santa Barbara har kørt på højtryk. Vi har haft midterms, præsentationer og eksamener. Samtidig havde jeg engageret mig i en fitnessgruppe, som mødtes tre morgener i løbet af ugen for at løbe, styrketræne m.m. og jeg gik til en masse andre fitnesstræninger, som tilbydes på UCSB. Derudover har i haft travlt med at planlægge vores roadtrip og få afviklet lejligheden, så vi kunne blive klar til at tage af sted.

I løbet af de sidste par uger har vi nået en hel masse. Vi har set Champions league finale, hvor Jesper tog ned og besøgte Jesus hos sine forældre i Huntington Beach for at se kampen (jeg blev hjemme og arbejdede på mit bachelorprojekt samtidig, samtidig med at jeg så kampen). Så har vi set NFL ishockey på lidt forskellige barer, hvor vi forgæves heppede på Vancouver, da Danmarks Jannik Hansen spiller på det hold. Vi har også haft besøg af nogle venner hjemme fra kollegiet i København, og vi har brugt meget tid på at hygge med Claudia, Jesus og Leslie (en af Claudias veninder). Det sidste weekend nåede vi at opleve lidt af Graduation på UCSB, som er den translokation, som alle de studerende, der er blevet færdige, skal igennem. Der var masser a taler, og det var ikke særligt spændende, men det var sjovt at se alle de studerende medderes fine kapper og hatte.

Inden vi forlod Santa Barbara nåede vi heldigvis også op forbi familien i San Luis Obispo. Vi var på Farmers Market, og vi hørte også Inga og hendes band spille på en cafe i byen. Inga turnerede i de dage med et andet band, der hedder Round the Mountain Brothers, som også overnattede på farmen, da vi var der. Det var ret skægt, da de to brødre begge har været i Danmark; det de huskede bedst var Kim Larsens musik, (hvoraf de kunne synge lidt af det), og den gode is, som de havde fået i Tivoli 🙂

Nå, men vi har nu forladt Goleta og UCSB, som har dannet rammen om vores liv de sidste 10 måneder. Vi vil fortsætte med at blogge om vores roadtrip – gerne med lidt oftere og kortere indlæg, og vi vil fortsat lægge billeder op på Flicker (og denne blog).  Første indlæg kommer forhåbentlig inden for de næste par dage.

No comments yet

Leave a Reply