Første dage i USA

5 Sep

Hej allesammen,

Tirsdag aften landede Jesper og jeg i Santa Barbara efter 30 timers rejse, så vi faldt i søvn med det samme vi ramte sengen på vores værelse hos Motel 6 i Goleta, (lille område uden for Santa Barbara, hvor universitetet også ligger).I løbet af de første dage har vi været rundt på universitetet for at melde vores ankomst, skaffe ID-kort m.m.. Derudover har vi været rundt i Goleta og omegn for at se på lejligheder, og igår besluttede vi os langt om længe for et sted. Det hedder Pacific Oaks, og de interesserede kan læse om det på deres hjemmeside. Hvis alt går vel underskriver vi en lejekontrakt tirsdag, og så er lejligheden klar til indflyt fredag i næste uge.

Generelt er Californien et rigtigt lækkert sted at være. Himlen er blå, solen skinner, og der er masser af palmer – i hvert fald i byerne ud mod vandet. Da vi endnu ikke har noget sted at bo, har vi boet på motel siden vi ankom; hvilket også betyder, at vi ikke har noget køkken, og derfor har levet af fastfood og lign. i alt for mange dage – hvis man spørger mig.

I går er kørte vi sydpå væk fra Santa Barbara. For det første er der i denne weekend en ellers anden helligdag af en art kaldet Labor Day, som forårsager, at priserne på motellerne går op, så det lige så godt kan betale sig at leje en bil og finde et billigere sted at bo, f.eks. sydpå. Desuden mener vi, at vi er ret godt med i forhold til lejlighed og alt det andet vigtige, (og studiet starter først d. 23), så vi har valgt at holde lidt ferie til på tirsdag. Turen er gået mod San Diego, med et lille smut indenom Palm Springs. Hold op der var varmt dér, jeg tror aldrig, at jeg har oplevet noget ligende…

Vi nåede vores bestemmelsessted (et motel lidt øst for San Diego) her til aften, så vi har lagt en del km i bil bag os, men vi har også fået set nogle rigtig smukke og varierende landskaber undervejs; alt fra grønne områder med palmer til  sletter ørken og nøgne bjerge.

Imorgen går turen til San Diego centrum, og i overmorgen pønser vi på at tage i Sea World.

Ellers er der ikke så meget at fortælle andet, end at vi har det godt og nyder at være i Californien, og at vi glæder os til de mange spændende ting, der ligger foran os.

Håber I alle har det godt derhjemme

Simone

PS: Vi ligger nogle billeder op meget snart. (Dimsen til at overfører billederne fra kameraet til computenren med ligger ude i den lejede bil i en af kufferterne, og hverken jeg eller Jesper orker at hente den).

3 Responses to “Første dage i USA”

  1. Vibeke og Kim September 5, 2010 at 06:44 #

    Hej med jer. Dejligt at høre, at I allerede nu får oplevet lidt af Californien. Vi håber, det går i orden med lejligheden, når I vender tilbage til Santa Barbara.
    Glæder os til at høre mere og se dejlige billeder.
    Knus

  2. Maja, Janni og Claus September 5, 2010 at 10:33 #

    Hej Simone og Jesper.
    Godt at I er kommet fint – og har fundet et godt sted at bo; ser frem til at høre mere fra jer. Nyd det nu, og pas godt på jer selv. Knuzz Frederikssund

  3. Karna og Kurt September 7, 2010 at 10:54 #

    Hej Simone og Jesper.

    Tak for hilsenen. Det var dejligt at høre fra jer.
    Alle tiders at I huskede på os to “gamle” i Kalundborg med på jeres blog.
    Vi håber I har en god ferie og får oplevet og set en masse inden studierne kalder.
    Vi glæder os til at høre fra jer igen.
    De kærligste hilsener fra Karna og Kurt

Leave a Reply