Så er vi endelig flyttet ind i lejligheden!

14 Sep

Efter vi havde været i San Diego tog vi tilbage til motel 6 i Goleta. Der boede vi et par dage, indtil vi endelig kunne flytte ind i lejligheden. Lejligheden er en 2-værelses og ligger på 1. sal, (der er kun stuen og 1. sal), og det er en rigtig dejlig lejlighed – den er stor og lys! Der var nogle enkelte ting, som ikke var blevet fikset inden, vi flyttede ind, bl.a. var gummikarmen i hoveddøren gået løs, så det var nærmest umiligt at lukke døren for – mig i hvert fald – men udover sådanne nogle småting var alt pænt og ordentlig. Allerede samme dag som vi overtog lejligheden (fredag), havde vi en rar dame ude fra universitetets Housing Office, som tilbyder at filme studerendes hjem inden de flytter ind, og igen når de flytter ud, så udlejerne ikke kan snyde dem. Så det betalte hende vi for at gøre, og vi fik samtidig en masse gode tips til hvad, der var godt at tænke  på, når man lige var flyttet ind. Efter hun var gået kom to mænd i en vogn med en madras til os. Den havde vi været ude og bestille om torsdagen, og efter at have sovet i den nogle nætter nu, kan vi vist også sige, at vi også er godt tilfredse med den.

Lørdag kom Inga og Britta ned med nogle møbler til os. De er to søstre, som sammen med deres forældre er gode venner af Jesper og hans familie, og de bor her i Californien ca. to timers kørsel fra os. De havde en kommode, spisebord, to skriveborde (hjemmelavede af savbukke og døre), fire stoler, nogle lamper og lidt køkkengrej med til os, så det var rigtig lækkert. Vi havde nogle hyggelige timer sammen med dem, hvor vi efter at have slæbt møbler gik over og spiste på en lille mexikansk fastfood restaurant, som ligger  på en plads nærmest på den anden side af vejen. Det er et rigtig god plads, hvor man stort set kan butikker der dækker stort set alle de behov, man nu måtte have som studerende og tilflytter. Nå, men vi sad og spiste og hyggede os og efter en time eller to måtte de køre hjem til gården igen, for dyrene skal jo passes.

De sidste par dage har vi mere eller mindre brugt på at købe ind! Vi har handlet i supermarkeder for at få dagligdagsvarer, og så har vi været i K-Mart for at få ting til lejligheden. Desuden har vi købt cykler. De er brugt, men rigtig fine og rimeligt billige. Vi har også fået åbnet to fælles amerikanske bankkonti – sikke med tid det tog – og i dag har vi endelig fået bestilt (eget) internet, og vi har fået flyttet el-forbruget over i vores navn. Så nu er det hele vist ved at være på plads!

På torsdag starter vores to-dages orientering, hvor vi vil blive introduceret til campus, de ansatte og andre internationale studerende, og vi glæder os til at komme ud og lære en masse nye mennesker at kende. Derudover står de næste par dage på at købe de sidste ting ind til lejligheden, som vi bare ikke kan undvære, og så skal vi til at have omstændighederne omkring vores kurser på plads, inden skolen starter på næste torsdag.

Ellers er der ikke så meget at fortælle. Vi har det godt, er glade for lejligheden, og arbejder fortsat på at blive solbrune :-) Hvis I endnu ikke har fået vores telefonnumre kommer de  nedenfor, så vi kan nås, på andre måder end e-mail, skype og alm. post, hvis det skulle være nødvendigt:

Jesper: +1 805 570 40 40      og       Simone: +1 805 570 4042

Desuden er vores nye adresse:

7280 Davenport Road # 203,

Goleta, CA 93117

Håber I allesammen har det godt!

Simone

PS.: Vi arbejder stadig på at få billeder op, men nettet er endnu så dårligt, at det ikke lader sig gøre. Det bliver gjort senest om to uger, når vi får vores eget gode net, men vi forsøger at gøre det før ved bl.a. at besøge Starbucks, som har hurtig, gratis Wi-Fi og gode donuts.

UPDATE: Se billederne fra lejligheden her

One Response to “Så er vi endelig flyttet ind i lejligheden!”

  1. Vibeke og Kim September 17, 2010 at 06:49 #

    Hej med jer. Skønt at høre, at de er kommet nogenlunde på plads i lejligheden. Håber, det bliver spændende at møde op på universitetet. Knus

Leave a Reply