Strand og pool

27 Sep

I sidste uge tog vi os sammen til endelig at tage ned og se på vandet. Det tager lidt tid at komme derned både på cykel og gåben, for man skal igennem et fredet område, hvor der er grus- og sand-stier, som ikke nødvendigvis altid er lige lette at køre på. Der er meget bakket, og stiernes bredde svinger meget. Græsset er knastørt, buske og træer får ikke meget vand, og det støver generelt ret meget, når man går eller kører derude – men der er nu ret lækkert! Noget af området er også afspærret, fordi en masse store, vilde rovfugle yngler i området; man kan se dem hænge helt stille oppe i luften mens de spejder efter bytte. Og kommer man for tæt på en redde, som ligger udenfor det afspærrede område, så skal man nok få det at vide! – Hold op jeg blev forskrækket, da der pludselig var en fugl inde fra en busk der skreg af mig!

Stranden i nærheden af os er en rigtig lækker sandstrand, som ligger for foden af det fredede område, og man skal ned af de her stier, som er mere eller mindre stejle og ufremkommelige, alt efter hvilken en man vælger – der er nogle ret gode nogle imellem. Vandet er til gengæld KOLDT! så det er ikke sådan, at man tager ned og bader på denne tid. Vi ser dog en del surfere som er ude, men de har også våddragt på.

Når vandet i havet er for koldt er det godt, at poolen i vores boligkompleks lige er åbnet. Hurra! 😀 Vi har både lørdag og søndag haft tid til at ligge et par timer ved siden af den, og det har været ren afslapning. Blev det for varmt i vejret – hvilket det virkelig har været denne weekend (ca. 28 grader) – så skulle man da være et skarn ikke lige at hoppe i poolen. Den er opvarmet, så det er ganske behageligt, når først man er kommet under! Det eneste problem ved poolen er, at vægge og gulv er ens i form og farve, og hvis man svømmer lidt crawl frem og tilbage for at motionere, så kan det være (meget) svært at vide hvornår man rammer væggen, for man kan ikke se forskel på gulv og væg når man plasker rundt med lidt fart på -. Det gør av, hvis man ikke lige er opmærksom.

Stedet har som nævnt tidligere også et lille, men godt træningsrum. Her bruger vi også et par timer om ugen for at arbejde på formen, (I må selv vælge hvilken en…). Vi har levet godt indtil nu, og ingen af os har rigtig rørt os i sommerferien, så det er lidt hårdt at komme i gang. Til gengæld har vi det dejligt, når vi er færdige.

Ellers er der vist ikke så meget at fortælle. Der vil snart komme et indlæg om vores studiestart.

UPDATE: Se billeder her

One Response to “Strand og pool”

  1. Maja, Janni og Claus October 3, 2010 at 03:44 #

    Hej Simone og Jesper; kanon med nogle billeder. Det ser rigtigt hyggeligt ud i jeres lejlighed. Og så pool – hallo! Har set, at det er ret varmt i jeres område i øjeblikket, så nyd det – her er vejret ret crabby. Glæder os til at høre mere fra jer undervejs – hyg over there! Maja/Janni/Claus
    PS-husk nu at smage noget californisk vin, når I slapper 😉

Leave a Reply