Besøg fra Danmark

29 Jan

Efter vores store arrangement med julefrokosten var vi så heldige, at få besøg fra Danmark. Min far og Ilja var “tilfældigvis” i Californien, eller min far deltog i en stor messe for forbruger elektronik i Las Vegas, og de havde skulle videre på ferie til Hawaii bagefter, men indimellem have de lige plads til et par dage hos os.

Vi var meget glade for at få lov og vise dem, hvordan vi bor herovre, og hvordan vores hverdag er. Det var så heldigt at Inga, som vi tidligere har besøgt i San Luis Obispo og fejrede nytår med) skulle synge inde i Santa Barbara mens de var her. Så hele familien Swearingen (Don, Meg, Mladen og hendes søster var også i byen). Det var en rigtig hyggelig aften og en stor oplevelse at få lov at opleve Inga optræde live.

Næste dag tog vi til The J. Paul Getty Center i udkanten af Los Angeles. J. Paul Getty var en milliardær der tjente en ufattelig masse penge på olie, og som  gennem sit liv fik opbygget en kæmpe kunstsamling, som han ved sin død testamenteret til dette museum. her så vi en hel masse billeder malet af alle de kendte europæiske malere fra Van Gogh, Rembrandt, William Turner, Edvard Munk og sågar en enkelt dansker, som vi dog lige har glemt, hvem var i farten.

Derudover så viste vi dem rundt på Universitetet og i nabolaget, og de lavede mad til os i vores lille køkken. Det var rigtig hyggeligt og have besøg, så lad det være en opfordring til alle,der læser med. Vi vil meget gerne have besøg 🙂

Se billederne fra deres besøg her

No comments yet

Leave a Reply