Nyt kamera

11 Feb

Som nogle måske har opdaget, så er vores billeder blevet lidt anderledes (forhåbentligt til det bedre), vi har nemlig købt et nyt kamera. Det er noget, som vi gerne har villet gøre længe, Vi har købt et Sony Alpha 55 (digitalt spejlrefleks) kamera med en standard 18-55 mm kit lens, hvis I er interesseret i flere tekniske detaljer, så kan I læse alt om det på Sony’s hjemmeside.

I forbindelse med alt det her, så har jeg været på udkig efter en anden løsning til at vise billeder på vores blog, da der har været lidt problemer, når vi skulle uploade store mængder billeder, hvilket bestemt kun bliver værre med det nye kamera. Derfor bliver alle billeder fra nu af  (og sidste indlæg fra LA) lagt op på Flickr.com på min profil. Vi har dog lavet sådan at de også kan ses direkte her på  bloggen. Jeg har desuden rettet en fejl, der gjorde at jeres kommentarer ikke kom op, når I kommenterede på et billede galleri. Det er muligt at kommentere på de enkelte billeder på Flickr (der er et direkte link til billedet på Flickr er ved siden af billede navnet.

Herunder er lidt billeder af kameraet og nogle vi har taget med det nye kamera. Håber det fungerer lige så godt for jer, som det gør for os.

Opdatering: Vi har nu tilføjet kommentarer til billederne i vores LA galleri.

[mudslide:flickr,1,95701812@N00,72157625871751135]

No comments yet

Leave a Reply