Skole-stress og nye venner

12 Oct

Som Jesper skrev i det sidste indlæg er vi startet på studet og har fået styr på vores kurser. Det var en hektisk tid, men det er ikke blevet mindre hektisk siden. Det synes jeg i hvert fald ikke. Vi har begge en del afleveringer og jeg havde min første quiz i sidste uge og min første midterm eksamen i denne uge. Jeg er ellers generelt rigtig glad for mine kurser. Jeg følger 4 kursrer ialt, og så vidt jeg ved er tre kurser vist normalen for de amerikanske studerende – så det kan være det er derfor, at jeg føler mig lidt presset. Jeg følger tre idrætsrelaterede kurser, og så følger jeg et kursus i neurobiologi; som jeg kæmper en del med. Heldigvis har underviserne herovre såkaldte “office hours”, hvor studerende kan komme og snakke med dem eller stille dem spørgsmål i forhold til timerne – det gør jeg flittigt brug af!

Heldivis står den ikke på skolearbejde hele tiden. Vi sørger også for at bruge tiden på at komme ud til forskellige arrangementer og fester for at møde nye mennesker og gense dem, vi mødte i de første dage. I fredags var vi til “pool party” her i vores eget boligkomplek, fordi medarbejderne, der driver stedet, ville fejre, at vores pool og spa er blevet genåbnet efter en midlertidig renovering. Det var nogle hyggelige timer med gratis mad og drikkevarer – noget studerende altid værdsætter – og vi mødte nogle rigtig søde mennesker, bl.a. et ungt par, som ligesom os , er flyttet for en måneds tid siden. Pigen hedder Claudia og er oprindeligt fra Belgien, og drengen hedder Jesus (udtales med H-lyd, fordi er er noget spansk hurlumhej-udtale?), og han er halv mexicaner og halv culumbianer. De har begge studeret på UCSB, men blev færdige denne sommer. De er utrolig søde og imødekommende, og vi har siden pool party’et været hjemme hos dem og snakke og drikke lidt øl, vi har været ved poolen og dase og læse lektier, og så går vi også gerne ned og træner med dem i vores lille fitness-rum, hvis det passer. De har desuden foreslået at vi skal ud og se på græskar sammen denne weekend (alle køber jo græskar til halloween til at pynte op med), og de har også næste allerede planlagt forskellige udflugter, bl.a.  og tur til Disneyland. Det er alletiders, at vi har mødt dem, og jeg tror, og vi kommer til at have utrolig meget glæde af dem det kommende år – de er vores nye “bedste venner” 🙂

Ellers er der vist ikke så meget at fortælle. Jesper den lille stakkel har godt nok ikke været helt på toppen de sidste par dage, men det har nok noget at gøre med den forfærdelige solskoldning, han fik ved poolen her i weekenden. Heldigvis har han fået det godt igen, og er lige nu til time på studiet, hvorefter han kommer hjem for at lave et par afleveringer til imorgen. Stakkels dreng; men sådan går det jo, når man lægger sig syg. – Næste gang husker han solcreme.

3 Responses to “Skole-stress og nye venner”

 1. Vibeke og Kim October 15, 2010 at 08:39 #

  Skønt at høre, at I nyder det. Og, skønt med nye venner.
  Håber, Jesper er helt frisk – og køb så lige en ordentlig solfaktor!
  Knus fra os i Jyderup.

 2. Maja, Janni og Claus October 18, 2010 at 03:43 #

  Hej Simone og Jesper. God at I er kommet godt igang med studiet på jeres Uni. Det ligger gu’ da meget godt placeret. Forstår det er hårdt med alle de nye “fag”, men ellers ser I da ud til at at nyde det noget. Der ligner altså det rene Mallorca herfra ;-). Tager til Berlin i morgen tirsdag og møder Vibber og Kim + Sabine -vi napper lige et par hyggedage og noget weissbeer sammen med dem i Preussen. Hyg!
  PS – husk nu at udrydde den californiske vin!
  VH.
  Claus, Janni og Maja

 3. Per og Dorte November 4, 2010 at 06:02 #

  Hejsa
  det ser ud som om I er ved at falde til – dejligt – vil gerne have et kursus i at udhule græskar når i kommer hjem ;o)

Leave a Reply