Trick-or-treat

6 Nov

Det er ved at være længe siden, at vi sidst har berettet, hvad , vi har oplevet. Det har lige været Halloween i sidste weekend, som er en meget større ting her i USA. Specielt i IV (Isla Vista), som er en bydel herover, hvor der nærmest kun bor studerende omkring 10.000 af dem, er kendt for at fejre halloween. Så meget at politi lukker alle veje ind i bydelen for biler, der ikke bor i området. Men mere om det senere.

Det hele startede med, at vi lavede græskar lamper. Det havde jeg bestemt, at vi i hvert fald skulle, da jeg aldrig har gjort det før. Vi aftalte at gøre det med vores venner, Jesus og Cladia, som nærmest er vores naboer. De havde allerede lavet en, men ville godt lave en mere,  så vi kørte ud til the pumpkin patch, som var et lille markedet med en masse underholdning for børn og så solgte de ellers græskar i alle størrelser og former. Bagefter brugte vi resten af aftenen på at skære dem ud til fine ansigter. Se billederne i Halloween galleriet. De blev så fine 😀

Vi havde også besøg af Kim (pigenavn) og hendes lille datter Emma, som hjalp os da vi ankom bl.a. ved at lægge depositum for vores lejlighed og give os gode råd. Så vi ville gerne takke dem, så vi havde inviteret dem ud til mad og snacks. Det var weekenden efter at vi havde lavet græskar. Vi var først hjemme i lejligheden til nogle snacks og så ellers over at spise på en lokal restaurant. Der er et par enkelte billeder fra den aften i Oktober galleriet. Her kan også findes billeder fra en af mine løbeture, og endnu en fodboldkamp med universitetsholdet.

Vores græskær lamper holdt desværre ikke helt til Halloween og efter lidt over en uge, var vi desværre nødt til at smide dem ud. Der var de allerede begyndt at mugne og var ikke så lækre længere. Et trick til få dem til at holde lidt længere skulle være at smøre alle de skårene overflader ind i vaseline, hvilket vi forsøgte, men først efter et par dage, da vi ikke lige havde vaseline på lager. Det havde nok en effekt for vores lamper holdt længere end Jesus’ og Cladias men altså ikke helt til Halloween.

Til Halloween skal man jo være klædt ud, og det er bestemt noget Amerikanerne går op i, så vi måtte jo ud og finde et kostume. Vi var en de lokale butikker her i Santa Barbara og på internettet. Det tog lang tid, der var simpelthen så meget at vælge mellem at vi slet ikke vidste hvad vi helst ville være. Jeg faldt dog over et kostume, som jeg var ret tilfreds med, men det betød dog desværre, at vi ikke kunne matche. Simone fandt dog også et til sidst efter at vi nærmest havde udskudt beslutningen til, at det var forsent at få dem leveret til Halloween. Det lykkedes dog og fredag begav vi os ud i IV klædt ud som Gingerbread Man og Harlequin dame. Det var en kæmpe fest og vores udkædninger var en stor succes, det var ret sjovt, fordi der var mange rigtig gode kostumer.

Lørdag var vi med Jesus og Claudia hos nogle af deres venner og senere i byen igen i fuld udklædning. Det var helt bestemt en stor oplevelse, hvilket forhåbentlig fremgår af billederne. Vi fik desværre ikke taget så mange billeder, men vi forsøger at skaffe lidt flere, men tjek endelig Halloween galleriet allerede nu.

No comments yet

Leave a Reply